BB GLOW

Πρόκειται για μία μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου για ημιμόνιμο μακιγιάζ.  Είναι η νέα αισθητική θεραπεία για κάλυψη ατελειών & πανάδων, ενυδάτωση, που δίνει χρωματική ομοιομορφία στο δέρμα και λάμψη.  Σε μόνο 4 συνεδρίες θα πετύχετε ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα διαρκεί για περίπου έξι μήνες. Δεν είναι μόνιμο, καθώς γίνεται στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και φεύγει σταδιακά.  Όσο για την απόχρωση, υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις για να βρείτε αυτή ακριβώς που σας ταιριάζει και εκτός από την βάση μπορείτε να κάνετε και ημιμόνιμα κοψίματα.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΚΟΝΣΙΛΕΡ

Το Ημιμόνιμο κονσίλερ κάτω από τα μάτια είναι μια θεραπεία ημιμόνιμου μακιγιάζ που έχει σχεδιαστεί για να αναδημιουργήσει τα αποτελέσματα του κανονικού κονσίλερ για να καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Το τελικό αποτέλεσμα έχει σκοπό να φωτίσει την περιοχή κάτω από τα μάτια, όπου επιτυγχάνεται μέσω της έγχυσης χρωστικών στο δέρμα.

Επομένως, το ημιμόνιμο κονσίλερ δεν μπορεί να ξεπλυθεί ή να αφαιρεθεί όπως το κανονικό μακιγιάζ. Το χρώμα τοποθετείται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, ώστε να εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος από μέσα.

Το ημιμόνιμο κονσίλερ γίνεται με χρωστικό ορό λάμψης..

MICRONEEDLING

Πρόκειται για μία μη ενέσιμη μέθοδος αντιγήρανσης, με μείωση ρυτίδων, για βαθιά ενυδάτωση και την ανανέωση του προσώπου δίνοντας ταυτόχρονα μια λάμψη στο δέρμα.  Ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου / ελαστίνης και βελτιώνει τις δυσχρωμίες, τις ουλές ακμής, τις ρυτίδες ματιών, τους μαύρους κύκλους και την αντιμετώπιση των πανάδων.   Για την επαγωγή κολλαγόνου συνιστούμε να ξεκινήσετε με 5 θεραπείες ανα 15-20 ημερες.

Το Micro-needling μπορεί επίσης να λειτουργήσει για τη μείωση της κυτταρίτιδας.