Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια αισθητική διαδικασία η οποία χρησιμοποιεί τον ημιμόνιμο χρωματισμό του δέρματος ως μέσο για την απόδοση ενός αποτελέσματος που παρομοιάζει με το μακιγιάζ.  Τονίζει τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας και διορθώνει τις ατέλειες ενώ δίνει στο πρόσωπο μια πιο “φρέσκια” έκφραση.

ΦΡΥΔΙΑ

Υπάρχουν 3 ειδών τεχνικές όσον αφορά το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών.

Τεχνική Microblading Τρίχα – Τρίχα

Πρόκειται για μια μέθοδο με 100% φυσικό αποτέλεσμα ζωγραφίζοντας λεπτές τρίχες, με κρυστάλλινη ευκρίνεια και τρισδιάστατο εφέ, που δίνει βάθος.

Τεχνική Σκίασης / Ombre Shading

Πρόκειται για μια σύγχρονη τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ όπου το αποτέλεσμα είναι μια ελαφριά σκίαση που χαρίζει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, ώστε τα φρύδια να δείχνουν πιο γεμάτα και καλοσχηματισμένα.

Τεχνική Hybrid

Πρόκειται για μια τεχνική όπου δημιουργούμε λεπτές τρίχες με το Microblading τρίχα – τρίχα και ολοκληρώνουμε το αποτέλεσμα με σκίαση / ombre shading.  Ιδανική τεχνική για γυναίκες που θέλουν ένα “πλούσιο, γεμάτο αποτέλεσμα”.

ΧΕΙΛΙΑ

Υπάρχουν 3 ειδών τεχνικές όσον αφορά το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών.

Τεχνική Lip Blush

Πρόκειται για μία σύγχρονη τεχνική με πιο φυσικό αποτέλεσμα όπου μπορούμε να δημιουργήσουμε φυσικά και νεανικά χείλη χρησιμοποιώντας απαλά χρώματα χειλιών.

Τεχνική semi full lips

Πρόκειται  για μία τεχνική όπου κάνουμε ένα περίγραμμα το οποίο δε φαίνεται ως γραμμή γιατί σβήνει σταδιακά προς το κέντρο των χειλιών.  Επίσης είναι μια ιδανική τεχνική για να διορθώσει ασυμμετρίες.

Τεχνική full lips

Πρόκειται για την πιο κλασσική τεχνική για γυναίκες που επιθυμούν έντονα χείλη.  Τονίζει τα χείλη, κάνοντας τα να φαίνονται μεγαλύτερα, πιο ζουμερά και σαρκώδη.

ΜΑΤΙΑ

Υπάρχουν 3 ειδών τεχνικές όσον αφορά το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών.

Τεχνική Lash liner

Πρόκειται για μια τεχνική όπου δημιουργείται μια λεπτή, διακριτική γραμμή μέσα στις βλεφαρίδες, φαίνονται πιο πυκνές και το βλέμμα πιο έντονο.

Τεχνική Eyeliner

Πρόκειται για την πιο κλασσική τεχνική όπου δημιουργείται μια έντονη και καλοσχηματισμένη γραμμή βελτιώνοντας το σχήμα των ματιών.

Τεχνική Ombre / Σκίαση Eyeliner

Πρόκειται για μία σύγχρονη τεχνική όπου δημιουργείται μια ελαφρά σκίαση στο άνω ή και το κάτω βλέφαρο, δίνοντας το effect ντεγκρανταρίσματος προς τα έξω, εφαρμόζοντας  2-3 τόνους που ενώνονται ομοιόμορφα ο ένας μέσα στον άλλον για ένα τέλειο αποτέλεσμα.